Tammikuun touhuilut

Kylläpäs tämä vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Avasin tämän domainin ja sivutilan jo joulukuussa ja tarkoitus oli alkaa bloggaamaan ainakin kerran viikossa, mutta eipä sitä aikaa niin vain aina järjestykään. Lisäksi akuutti poskiontelon tulehdus pääsi yllättämään, joten täytyi ottaa myös ihan rennosti vähän aikaa.

Tuntuu että talous nousee, teen sen havainnon ihan kasvavien tilausmäärien sekä joka viikko kasvavien kotisivujen vierailijamäärien kautta. Kelpaa kyllä, toukokuussa tulee 9 vuotta yrittämistä täyteen, ja valehtelematta tuosta ajasta on 8 vuotta lamassa tarpomista.

Joulusta vielä sen verran, että sain ihan viime metreillä tilauksen Dubaista: Siellä toimivan yrityksen markkinointijohtaja oli saanut messuilla koivuviilusta valmistetun kortin ja ihastunut siihen.

Tämä oli sitten pyytänyt yhteystietoni, ja tilasi minulta 150kpl A5 -koon pöytäkalenteria:

Puinen pöytäkalenteri, koivuviilu
Piilotin kuvasta asiakkaan nettisivuosoitteen, siksi ruma valkoinen viiva.

Puinen rusetti kaulaan ja maailmalle

Olen jo kohta kaksi vuotta ollut yhteistyössä Woodie -nimisen yhtiön kanssa, joka markkinoi ja myy puisia rusetteja. Kuulit ihan oikein, puisia rusetteja.
Woodie puinen rusetti
Puisten rusettien valikoimaRusetteja valmistetaan useasta eri puulajista ja niitä löytyy Woodien verkkokaupasta. Saatavilla on myös muutamaa eri värisävyä olevia rusetteja, kun käytämme sekä lämpöpuuta, että tavallista, käsittelemätöntä puuta. Rusetteja löytyy siis monenlaiselle juhlijalle!

Nämä rusetit tuntuvat kiinnostavan laajasti, sillä piakkoin niitä on lähdössä myös ulkomaille. Kirjoittelen tästä lisää, kun ne ovat toimitettu:)

Kaikki rusetit ovat saatavilla halutulla kaiverruksella. Voit siis Woodien verkkokaupan kautta tilata vaikkapa nimikoinnin tai onnittelutekstin rusettiin haluamaasi kohtaan. Myös logot onnistuvat. Erikoisuutena rusetteihin kaiverretaan paikkakuntien siluetteja, kuten tästäkin kuvasta löytyvä tampereen siluetti.

Olen ollut tämän viikonlopun kokonaan verstaalla, tosin työnteko on ollut melko rentoa. Laserissa valmistuu kortteja erään asiakkaan messutarpeisiin, ja se tekee töitään rauhassa ilman, että siihen tarvitsisi kovin paljoa puuttua. Ja minä kun olen kova autourheilumies, olen viikonlopun läpi seurannut Monte Carlon mm-rallia. Tämän lisäksi mukana on pyörinyt eilisillasta lähtien Daytonan 24 tunnin kestävyyskisa, jossa kisaamassa mukana on myös Kangasalalainen Toni Vilander Ferrarin tehdaskuljettajana. Ei aina tiedä mihin silmänsä laskisi.. mutta ei se nyt haittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s