Uusia tuotelinjoja

Tämä syksy on kyllä tullut ihan puun takaa.

En edelleenkään meinaa tottua tähän tuulisuuteen ja kylmyyteen näinkin poikkeuksellisen lämpimän ja kuivan kesän jälkeen.

Sen verran kuiva kesä oli, että kumpikaan omenapuu ei tehnyt satoa, eikä sitä tehnyt luumupuukaan, joka viime syksynä oli ihan totaalisen täynnä luumuja. Nyt ei ensimmäistäkään.

Kasvihuoneessa tomaatit, kurkut ja kesäkurpitsat tykkäsivät, jopa niin paljon että paprikat jäi niiden varjoon.

Jo kesällä oli merkkejä siitä, että on tulossa kiireinen syksy. Silti ruuhka pääsi yllättämään, kun muutama tilaus viivästyi, ja samanaikaisesti muutama isompi juttu pääsi yllättämään ja toteutumaan ihan puun takaa. Toisin sanoen, nyt on kädet totaalisen täynnä tekemistä, eikä välillä oikein tiedä, mitä tekee ja milloin.

Se on positiivista, että samaan aikaan toisesta päästä tulee tarjouspyyntöjä. Jotain olen siis markkinoinnissani tehnyt oikein, kun sana on lähtenyt kiertämään.

Nämä kaikki ruuhkat ovat lisäksi tuoneet uusia tuotteita, mutta myös täysin uuden tuotantotavan valmistaa rasioita. En voi vielä sen paremmin kertoa mistä on kyse, mutta julkaisen nämä uudet tuotantolinjat ajallaan sitten, kun ensimmäiset tilaukset on toimitettu.

Olen siitä onnellisessa asemassa, että saan tehtä puukäsitöitä, joita olen tehnyt pikkupojasta saakka, mutta samalla pystyn hyödyntämään laseria tuotteiden personointiin – tai valmistamaan tuotteet sillä alusta lähtien. Vaikka asia tuntuu pieneltä, on laser tuonut todella paljon syvyyttä yritykseni toimintaan jo kohta 10 vuotta, enkä usko että esimerkiksi 3d -tulostin ikinä pystyy sitä siinä ohittamaan.

On mukavaa että tilauksia on paljon sisällä ja on varmuus siitä, mitä tekee aamulla, eikä tarvitse raapia päätään. Kumpa tämä jatkuisi näin myös keväällä, ja miksei heti vaikka koko vuoden ympäri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s